Mila d'Opiz

Mila d'Opiz staat voor Zwitserse natuurcosmetica op topniveau. Het bedrijf scant de markt voortdurend voor de laatste nieuwe ontwikkelingen en ingrediënten, hierdoor slagen zij erin altijd de voorloper te zijn. Zo waren zij de eerste in de markt om een crème met appelstamcellen te creëren, een ingrediënt dat je vandaag de dag vaak in cosmetica terugvindt.

Het volledige Mila d'Opiz assortiment biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat, zodat er een resultaat naar ieders tevredenheid kan worden bereikt.

Het Mila d'Opiz assortiment bestaat uit gelaatsverzorging voor een ieder tussen 12 en 99+ jaar, ongeacht huidtype of huidprobleem. Speciale vochtcomplexen, vitamine complexen, anti-ageing ingrediënten... Mila d'Opiz biedt voor elk wat wils, ook op vlak van texturen, geuren en kleuren! Tevens biedt het assortiment een bodylijn, zon-producten en heren verzorging.

LOOKX

LOOKX is een Nederlands bedrijf met verkooppunten over de hele wereld. LOOKX make up bestaat uit de mooiste producten met beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen.

LOOKX Make-up is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere make-up merken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en het gebruiksvriendelijke design ook een heleboel 'caring' ingrediënten schuilgaan. Bij ons vind je geen foundations die de poriën verstoppen, geen mascara's en eyeliners die de ogen irriteren, geen uitdrogende lipsticks, maar formules die juist bijdragen aan het verzorgen en beschermen van je huid.

LOOkX is 'a way of living' voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.